Preview Versie 12

We zijn de afgelopen tijd hard aan het werk geweest met ZooEasy Online én de release van Versie 12. Versie 12 komt op 14 november uit. Neem nu alvast een kijkje en ontdek wat nieuws is in deze laatste versie voor de pc.

Uitgebreide stamboom met foto's in versie 12.

Uitgebreide stamboom met foto’s in versie 12.

Vraag direct de gegevens van de fokker en/of eigenaar op vanaf het detailscherm van het dier.

Vraag direct de gegevens van de fokker en/of eigenaar op vanaf het detailscherm van het dier.

Meer informatie zichtbaar
Op veler verzoek toont de stamboom nu de foto’s van alle generaties dieren. Ook is het eenvoudiger  te zien wie de fokker en/of eigenaar van het dier is. Bij alle dieren wordt de leeftijd nu in jaren, maanden en dagen aangegeven. Dat maakt het makkelijker, maar ook leuker!

Meer gebruikersgemak
Ook hebben we functies veranderd, zodat u het nog sneller kunt gebruiken. Sorteer de lijst met o.a. dieren op- en aflopend. Zo vindt u sneller wat u zoekt. Ook is de verwantschapsmatrix uitgebreid. U ziet nu meer dieren in één schema.

Bij dieren die jonger zijn dan een maand, wordt de leeftijd nu in dagen aangegeven

Bij alle dieren wordt de leeftijd nu in jaren, maanden en dagen aangegeven

Makkelijk overstappen
Na installatie van Versie 12 kunt u direct uw huidige gegevens inlezen. U raakt dus geen gegevens kwijt! Gebruikt u nu Versie 11? Dan blijven alle persoonlijke lay-outinstellingen bewaard als u overstapt. Als u nu ZooEasy gebruikt, krijgt u van ons een e-mail om makkelijk over te stappen.

Vertel ons wat u vindt!

Bekijk met 1 muisklik of iemand de eigenaar of de fokker van het dier is.

Bekijk met 1 muisklik of iemand de eigenaar of de fokker van het dier is.

Dit is de allerlaatste update van de Stand Alone versie die ZooEasy uitbrengt. Vanaf volgend jaar werken we alleen nog aan de online versie. Op deze manier gaan we in op de wens om het programma altijd en overal te kunnen raadplegen. Wij zijn trots op de ontwikkelingen die het programma heeft doorgemaakt. Wij verwachten dat u Versie 12 ook nog veel jaren met plezier kunt gebruiken. Wat vindt u? Vertel het ons!