Superleuke dieren met hun eigenaar gezocht!

Which breeders and animals will feature our new website?

Welke fokkers schitteren straks met hun dieren op de nieuwe website?

Het zijn spannende tijden op het ZooEasy hoofdkantoor. In samenwerking met Arjan Yspeert van YA! Internet Marketing zijn we bezig met verschillende vernieuwingen voor ZooEasy. Zo zijn we druk met de ontwikkelingen voor ZooEasy versie 12, zodat we de nieuwe versie eind dit jaar kunnen uitbrengen. Ook zijn we nu te vinden op Facebook. Ziet u daar al de nieuwere stijl van de wereldbol op het logo? Dat is het eerste tipje van de sluier wat we mogen oplichten.

Foto’s gezocht
Ook onze website krijgt een nieuw jasje. Hiervoor kunnen we uw hulp goed gebruiken! Voor de nieuwe website zoeken we foto’s van echte fokkers en kwekers met hun dieren. Vind u het leuk om samen met uw dier te schitteren op onze nieuwe website? Dan ontvangen we graag uw leukste foto van u met uw dier(en)!

Facebook
Alle foto’s worden op Facebook geplaatst. Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt die uiteindelijk voor de website gebruikt zullen worden. Met uw inzending gaat u ermee akkoord dat ZooEasy de foto’s mag gebruiken in de online communicatie.

Wij zijn benieuwd naar uw leukste foto’s. U kunt deze sturen naar: femke@zooeasy.com