Erik Reudink bouwt mee aan Afrikaanse school

Directeur Erik Reudink bouwt mee aan een school in Kaapstad

Directeur Erik Reudink bouwt mee aan een school in Kaapstad

Directeur Erik Reudink vertrekt op 19 april voor tien dagen naar Afrika om daar voor de PRINCE2 for Africa Foundation mee te bouwen aan scholen voor weeskinderen in Kaapstad. Erik Reudink: “Sinds 2007 ben ik pleegvader. Het gevoel dat het mij geeft om iets terug te doen voor deze kinderen is geweldig!” Erik heeft een passie voor projectmanagement. “Toen ik zag dat er mensen met ervaring gezocht werden voor PRINCE2 om mee te helpen, hoefde ik niet lang na te denken. Tijdens deze reis zal ik letterlijk meebouwen aan een school voor het Philippi Children’s Centre in Kaapstad.”

De stichting waarvoor Erik zich inzet, steunt de Starting Chance Campaign. Het doel van deze campagne is om in vijf jaar tijd dertig kleuterscholen naar een hogere standaard te leiden. Erik Reudink zal meebouwen aan een school voor weeskinderen. Daarnaast zorgt de stichting ook dat de lesprogramma’s, de leraren, het schoolhoofd en het bestuur van betere kwaliteit zullen zijn. Door deze voorbereidingen zullen kinderen tot zes jaar goed voorbereid zijn op hun schooltijd. Ze krijgen goed onderwijs, dagelijkse zorg en een maaltijd.

Omdat alles voor het goede doel is, betaalt Erik Reudink zijn reis volledig zelf. Hij werft ook sponsoren. “Samen met mijn zakelijk partner van ZooEasy hebben we besloten om dit initiatief te steunen. Daarnaast doneren we alle inkomsten van ZooEasy die in de week van  de bouwreis binnenkomen aan de stichting!”

Wilt u meer weten over dit initiatief? Bekijk dan de persoonlijke pagina van Erik Reudink. Alle donaties zijn van harte welkom.