Kortingsactie voor leden NKV

Muis

ZooEasy is ook voor kleine knaagdieren

ZooEasy heeft in samenwerking met de Nederlandse Knaagdierenfokkersvereniging (NKV) een kortingsactie opgezet voor hun leden. Alle fokkers die lid zijn van de NKV kunnen in de maanden september en oktober het ZooEasy Stand Alone pakket aanschaffen met 10% korting.

NKV leden
Bent u lid van de Nederlandse Knaagdierenfokkersvereniging en wilt u ook profiteren van deze korting? Neem dan contact op met uw vereniging. Zij hebben een formulier voor u dat u online of via de post kunt opsturen naar ZooEasy om gebruik te maken van deze kortingsactie.

Proefversie downloaden
Indien u ZooEasy eerst wilt uitproberen, dan kunt u gratis onze demoversie downloaden. Hiermee kunt u alles invoeren en gebruiken als bij de volledige versie. Na een maand verloopt deze versie automatisch. Als u besluit om ZooEasy aan te schaffen, blijven al uw gegevens in de demoversie bewaard. U hoeft dus niet opnieuw te beginnen.

Klik hieronder voor uw diersoort om meer informatie te krijgen over het product*:
Cavia’s 
Chinchilla’s 
Hamsters 
Muizen 
Ratten

*Let op: voor de kortingsactie dient u niet op “Nu bestellen” te klikken, maar kunt u het formulier van uw vereniging gebruiken.

Kortingsacties voor verenigingen
Zit u in het bestuur van een (grote) vereniging en wilt u ook een kortingsactie organiseren voor uw leden? Neemt u dan contact op met Femke Bakker (femke@zooeasy.com) om de mogelijkheden te bespreken.